It is currently 17 Oct 2021, 12:36

[ INFO ] Regulament Intern

Regulamentul serverului poate fi găsit aici
Locked
Status
Not open for further replies.

DeadPool
User avatar
Administrator
Posts: 7
Bucuresti
1
Trophies and Medals
User avatar
DeadPool  -  
[ INFO ] Regulament Intern · 
[ URMATOARELE SITUATII SUNT SANCTIONATE CU BAN PERMANENT ]

1. Folosirea cheat-urilor, hack-urilor, script-urilor.
2. Jigniri/limbaj vulgar in mod repetat la adresa adminilor, atentie se sanctioneaza jucatoru de 2 ori cu ban 24 ore, iar apoi il puteti sanctiona cu ban permanent.
3. Reclama intentionata (in mod repetat de catre acelasi jucator) catre alte servere/forumuri/site-uri.[ REGULAMENT JUCATORI ]

1. Limbajul vulgar/neordonat/deranjant sau jigniri pe server se sanctioneaza cu gag/mute 5/10 min [ *prima abatere 5 min / adoua abatere 10 / ban 30 min].
2. Nick-urile dvs. trebuie sa contina minim 3 caractere.
3. Nu aveti voie sa va urcati pe harta se ia [ *slay-ban 15 minute ].
4. Pentru a anunta un posibil codat folositi say_team@ [ *u@ + numele codatului ].
5. Este strict interzisa redarea de muzica/urletele in microfon.
6. Jocul este FREE RUSH/CAMP atat timp cat bomba este plantata/dezamorsata.
7. Chemarea jucatorilor de pe server la competitiv sau pe alte servere este strict interzisa. [ *kick/ban 15 minute ].
8. Folosirea bindurilor EzFragz sau al oricarui bind ce face referire la un hack, este pedepsita cu [ *mute/gag 10 minute ].
9. Nu este voie sa iti schimbi echipa cu comanda /afk! [ *kick-ban 15 minute].[ REGULAMENT ADMINI ]

1. Comenzile intre ADMINI sau pe voi INSIVA sunt strict INTERZISE ! (REMOVE) .Doar OWNERUL are voie sa aplice comenzi pe voi.
2. Daca un admin incepe sa baneze jucatorii si adminii de pe server, atunci aveti voie sa il banati apoi sa anuntati urgent un co-owner/owner.
3. Folositi comanda sm_votemap pentru a da la vote un numar de harti cand e nevoie. Ex: sm_vote de_dust2 de_nuke de_inferno.
4. La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 24 de ore ca sa postati dovada [ *in caz contrar nu se mai ia nimic in considerare].
5. Intr-o reclamatie au voie sa posteze doar cei implicati + conducerea server-ului [ *owneri/co-owneri ].
6. Nu faceti abuz de comenzile sm_say / sm_tsay / sm_csay [ *riscati stergerea accesului ].
7. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server o perioada mai mare de 7 zile ai obligatia sa faci un topic la sectiunea CERERE INACTIVITATE
8. Atentie foarte mare nu se da ban fara nici un fel de dovada, in cazul in care banati un player pe motiv "wall" si nu aveti nici un fel de dovada, playerul daca face cerere unban are dreptul de a primit unban pe server. [ *sunteti obligati sa faceti demo la un codat, scrieti in consola record "numele demolui" cand ati terminat scrieti stop, veti gasi demoul in folderul csgo ].
9. Daca doi sau mai multi admini se cearta, nu aveti voie sa interveniti (doar Co-Owner+). Cei doi isi pot face reclamatie reciproc daca doresc.
10. Cand intrati la spectator sa urmariti un "codat" folositi comanda sm_spectate "numele codatului"
11. Adminii pot fi verificati doar de OWNERI si doar ei pot folosi comenzi pe staff.
12. Toti adminii sunt obligati sa detina acelasi nume si pe forum si pe server pentru a se evita unele confuzii.
13. Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe TS3/DISCORD unde sunt ceilalti jucatori - in cazul in care unuia dintre jucatori/admini i se face demo, aceasta scuza nu va fi acceptata
14. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injuriile etc (iar adminu implicat va fi tras la raspundere).
15. Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectul, prin comanda sm_psay numele "aici scrieti mesajul in ghilimele".
16. De cuvantul "DEFUSE_old" aveti nevoie pentru cererea voastra de helper sa raspundeti la intrebarea "Ai citit regulamentul serverului ?"
17. Daca un jucator are reclama in nume, mai intai il avertizezi sa isi schimbe numele iar daca nu isi schimba numele ii dai !rename.
18. Daca ai citit tot regulamentul apasa pe butonul de like(dreapta in jos) ca sa imi dau seama ca l-ai citit.
Status
Not open for further replies.
Locked

Return to “Regulament”

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6